Suomen parhaat lainat

Suomessa toimii lähes 80 yksityistä rahoituslaitoista, joista leijonan osa myöntää itse lainoja. Nykyään kuitenkin tätä kokonaisuutta täydentää erilaiset lainojen kilpailutukseen erikoistuneet palvelut, jotka lupaavat kilpailuttaa asiakkaillensa lainoja maksutta.

Lainojen kilpailutus perustuu konseptiin, jossa lainan välittäjä palkitaan yhteistyökumppanin toimesta mikäli asiakas solmii luottosopimuksen. Asiakkaan näkökulmasta palvelun etuna on maksuttomuus sekä se ettei lainatarjouksiin tarvitse millään tavalla sitoutua.

Koska lainatarjouksiin ei tarvitse sitoutua voi kuka tahansa pyytää aina halutessaan tarjouksen lainatarpeestaan ja katsoa minkä hintaista lainaa mikäkin palvelu tarjoaisi.

Tutustutaan seuraavaksi yhteen suosituimmista lainan kilpailuttajista, joka on toiminut alla jo pidemmän aikaan.

Omalaina kokemuksia

Omalaina on lainojen kilpailuttamisen ehdoton ykkösnimi tällähetkellä. Palvelussa on yli 30 yhteistyökumppania joiden joukkoon mahtuu niin perinteisiä pankkeja kuin ulkomaalaisia pankkeja sekä yksityisiä rahoituslaitoksia.

Koska yhteistyökumppanien kirjo on laaja erilaiset lainatarjoukset joita saat palvelusta vastaavat tehokkaasti kuvaa nykymarkkinoista siinä mielessä, että mukana on lähes kaikki suurimmat lainapalvelut jotka ylipäänsä voivat tarjota edullista lainaa.

Omalaina on hyvin käyttäjäystävällinen palvelu, jonka kotisivuilla navigoiminen on helppoa. Lainahakemus onnistuu täyttää vain muutamassa minuutissa ja pelkästään tämän perusteella asiakkaille voidaan tehdä useita lainatarjouksia.

Suuremmissa lainoissa voi kuitenkin joutua esittämään palkkatodistuksia tai muita tarvittavia dokumentteja joilla varmistetaan, että pystyt varmasti maksaamaan lainasi takaisin.

Ferratum lainapalvelu

Ferratumin lainapalvelu puolestaan on hyvin erilainen kuin OmaLaina. Omalainassa kilpailutetaan lainoja, mutta Ferratumissa niitä myönnetään suoraan. Ferratumin palvelu tarjontaa kuuluu laaja kirjo erilaisia lainatuotteita, jota sopivat kaikkiin tarpeisiin.

Heidän sloganinsa viittaa laajaan tarjontaa joka menee näin: ”money for everyone” eli rahaa jokaiselle, kun sitä eniten tarvitsee.

Asiakkaat voivat valita pääsääntöisesti suuremman tai pienemmän lainan. Pienempi laina on ollut yleensä joustoluoton tyylinen joustotili josta voi nostaa rahaa käyttöönsä aina tarpeen tullen. Suurempi laina puolestaan on ollut lähempänä kulutusluottoa, joka maksetaan kerralla tilille.