Lainavertailu 2020

Roiami palvelussa kuka tahansa voi vertailla lainat maksuttomasti. Lainaa voi hakea aina pienistä 10 euron lainoista jopa 70 000 euron lainoihin asti. Kaikki lainat joita sivustolla vertaillaan ovat täysin maksuttomia.

Eikö sinullekkin käy monesti niin, että tuntuu kuin rahat olisivat lopussa? Järkevin tapa on ottaa lainaa vertailemalla ensin. Lainojen vertailemiseen on olemassa monen monta työkalua tai verkkosivua joiden avulla lainat saa kilpailutettua nopeasti.

Jos haluat saada edullista lainaa heti on järkevintä tutustua verkkosivustollemme tarkemmin. Vertailimme vain sellaisia luotonantajia jotka ovat turvallisia ja vakavaraisia rahoitusyhtiöitöitä. Kaikkien esittelemiemme lainapalveluiden toimintaa seurataan erittäin tarkasti esimerkiksi finanssivalvonnan toimesta.

Lainojen vertaileminen

Lainojen vertaileminen ei ole mikään uusi juttu. Loppujen lopuksi kyse on vain erilaisten tuotteiden tutkimisesta etukäteen siten, että tiedät mistä lainapalvelusta on myönnetty edullisinta lainaa kuhunkni tarpeeseen. Tarvittaessa lainat voi vielä asettaa siten, että tiedät mikä todellakin on edullisin vaihtoehto.

Roiami.fi on tässä kohtaa helpottanut merkittävästi kuluttajien ongelmia markkinoilla kun voidaan oikeasti ratkaista tarpeellisia asioita lainaamisen suhteen. Tällä sivustolle käymme vielä tarkemmin läpi mitä eri lainatuotteet ovat ja minkälaisia ominaisuuksia näillä on.

Erilaisia lainatyyppejä on useita, mutta perinteisimmät niistä ovat juurikin suuri laina kuten kulutusluotto, pieni laina kuten pikavippi tai joustava laina kuten joustoluotto. Kun seuraat aktiivisesti blogiamme tiedät mikä lainatyyppi sopii juuri sinulle.

Kustannukset lainoissa

Lainojen kustannukset luonnollisesti vaihtelevat eri lainan lajityypin mukaan. Kaikkein kallempina lainatuotteina on pidetty pieniä pikalainoja joiden korot ovat voineet olla jopa 500 prosenttia. Tämä on ollut aivan käsittämätöntä, onneksi mukaan on tullut lainsäädännöllisiä tekijöitä jotka ovat säätäneet lainojen korkokatot paljon paremmaksi ja näin kuluttajien velkaantumista on pyritty saamaan kuriin.

Esimerkiksi Takuusäätiö on nähnyt vaivaa velkaongelman kitkemiseksi ja tarjoaa monelle taloudellisten ongelmien kanssa painiville apua ongelmiin. Jos sinulla on ongelmia taloudellisesti selviytymisen kanssa, kannattaa ehdottomatsi vierailla siellä.