Lainan hakeminen

Lainan hakeminen on turvallista, eikä se pidä sisällään riskejä jos kaikki tehdään ohjeiden mukaan. Toki on olemassa tilanteita joissa lainan hakeminen voi olla vaarallista. Jos et tunne luotonantajaa tai et ole koskaan kuullutkaan siitä ei lainaa kannata hakea. Terve maalaisjärki auttaa aina nettiturvallisuudessa. Älä myöskään syötä tietoja mihinkään sivustolle jos yhteys ei ole salattu esimerkiksi ssl-tekniikalla, jota myös perinteiset pankit käyttävät.

Moni ei tänäpäivänä uskalla hakea lainaa verkosta, koska pelkää sen pitävän sisällään jotakin riskejä ja näin päätyvät kivijalkapankkien asiakkaiksi jotka pyytävät kalliimpaa korkoa lainoistaan kun monet vakuudettomat lainat. Meille Roiami.fi:ssä on tärkeää, että jokainen kuluttaja voi suorittaa lainavertailun turvallisesti ja luotettavasti ilman suurempia ongelmia.

Lainavertailu on mahdollista suorittaa joko itse tai kilpailuttajan eli kolmannen osapuolen toimesta maksutta. On ihme, että kaikki kuluttajat eivät ymmärrä käyttää mahdollisuuttaan kilpailuttaa lainojansa oikeasti maksutta, koska se on ilmaista eikä yksikään vastaanotettu lainatarjous ole sitova, mikäli yhteisymmärykseen ei päästä.

Näin haet lainaa turvallisesti

Lainan hakeminen turvallisesti on hyvin simppeliä. Käymme lyhyesti läpi ne periaatteet jotka myös muut vertailusivustot ovat koonneet. Vaastaamme siis suoraan siihen kysymykseen miten lainaa haetaan turvallisesti ja ilman riskiä. Yksinkertaisuudessaan lainan hakeminen kannattaa aloittaa hakukoneista, joista löydät jo runsaasti erilaisia lainapalveluita.

Mutta jos haluat olla järkevämpi siirryt johonkin vertailusivustoon tai suoraan lainan kilpailuttajalle. Esimerkiksi vertailusivustot kuten me tarjoamme kuluttajille rehellistä ja puolueetonta tietoa siitä mikä lainapalvelu on järkevä. Kerromme tarkasti kokemuksiamme ja muiden kokemuksia eri lainoista ja lainatuotteista, jotta saat riittävän kuvan siitä mikä laina tai lainapalvelu sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Haluamme tähdentää, että vertailumme on oikeasti puolueeton ja kaikki arviomme ja kokemuksemme perustuvat vain Roiami.fi tiimin omiin näkemyksiin siitä, minkälainen lainan tulisi olla. Sivustomme ei siis missään tapauksessa tarjoa mitään oikeudellista apua tai tietoa lainoista vaan tarkoituksemme on vain kertoa minkälaisia lainapalveluita Suomessa toimii.

Lainapalveluita on hurja määrä

Lainapalveluita on tänäpäivänä niin suuri määrä, että kilpailuttamisessa on aina hyviä puolia. Miksi tyytyisit kalliiseen lainaan kun voit laittaa kaikki Suomessa toimivat pankit kilpailemaan sinun asiakkuudestasi ja näin he anelevat päästäkseen tarjoamaan sinulle edullista lainaa.

Saat useita tarjouksia joita voit rauhassa selailla vielä yön pikkutunteina ja katsoa jos jokin näistä saattaa olla sinulle sopiva. Lainojen vertaileminen sopii erinomaisesti jokaiselle kuluttajalle joka tarvitsee lainaa. Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta lainasta on aina hyvä ottaa selvää mistä se kannattaa hakea jotta saa juuri sellaista palvelua kuin etsiikin.